Webinarii

Ce este un Webinar?

Webinar = Web-based Seminar

Un seminar web-based este o conferinta care este gazduita in timp real pe Internet. Webinariile permit grupurilor aflate in locatii geografice diferite sa asculte si sa participe in acelasi timp la o conferinta indiferent de distanta geografica dintre participant. Webinariile au deasemenea elemente interactive cum ar fi: audio bi-directional si video care permite prezentatorilor si participantilor sa discute informatiile pe masura ce acestea sunt prezentate.

Webinariile pot fi totodata inregistrate pentru a fi vizionate sau distribuite mai tarziu, dar, aceasta varianta elimina elementele interactive pentru vizitatorii intarziati. Astfel, un webinar inregistrat devine de fapt, o transmisie web de tip webcast – o prezentare care elemente audio si video uni-directionale, fara interactiune intre vorbitor si ascultatori.

Webinarii Lamaze Romania, 

Pentru a putea explora practicile care contribuie la realizarea unor experiente sanatoase cu privire la sarcina, nastere si alaptare pentru mame si copiii lor, Lamaze Romania va pune la dispozitie webinarii de pregatire alternative, destinate pe de-o parte educatorilor prenatali certificati sau aflati in programul de certificare, iar pe de alta parte destinate parintilor dornici sa primeasca informatii suplimentare.

Participarea la webinarii se face din confortul propriei dumneavoastra case.

Scopul webinariilor este sa aduca experti pe diferite teme in forumuri online, unde pot fi vazuti, auziti si intrebati pe masura ce isi desfasoara prezentarea.

 

No Comments

    Leave a reply