Explorati Certificarea

De ce sa alegeti meseria de Educator Prenatal Certificat Lamaze?

Daca va doriti sa deveniti un educator prenatal care sa sustina mamele si bebelusii, cu siguranta aceasta este optiunea cea mai buna pentru voi.

Suportul pe care il acordati ar trebui sa fie unul profesionist. Iar singurul tip de educatie prenatala profesionist existenta in Romania la ora actuala este Lamaze. Un educator prenatal certificat Lamaze este genul de profesionist care continua sa creasca chiar si dupa ce si-a castigat certificarea internationala. Cititi despre Diferenta Lamaze – ceea ce face ca Lamaze sa fie alegerea perfecta pentru voi.

Acreditarea LCCE: Recunoscuta si Respectata International

Unele tipuri de educatie prenatala sunt cunoscute numai in tara lor de origine – dar acreditarea Lamaze Certified Childbirth Educator (LCCE) este recunoscuta oriunde in lume, pentru ca exista educatori prenatali certificati Lamaze care lucreaza in intreaga lume.

Indiferent daca sunteti un educator prenatal din Statele Unite, Canada, Mexic sau Romania, acreditarea LCCE este perceputa ca fiind o marca a competentei, cu educatori prenatali inalt calificati.

Certificarea internationala a educatorilor prenatali in cadrul programelor acreditate Lamaze este singura certificare care trece de standardele riguroase impuse de catre Comisia Nationala (SUA) a Agentiilor de Certificare (NCCA).

Programul de formare profesionala a fost creat in asa fel incat sa intruneasca cele mai inalte standarde profesionale, cu oferte de calitate care sa va ajute sa dezvoltati aptitudinile necesare unui LCCE de incredere.

Centrul de Certificare Online face ca Inscrierea la Examen sa fie Rapida si Simpla

Lamaze International va pune la dispozitie Centrul de Certificare Online, care va ajuta sa tineti evidenta orelor de Educatie Continua necesare in vederea re-certificarii. Puteti incarca pe Centrul vostru de Certificare orele de EC pe masura ce le castigati, si le puteti sustine cu documente, astfel incat, atunci cand soseste momentul in care trebuie sa va re-certificati ele sunt gata pregatite, adunate la un loc.

Totdata primiti confirmare instantanee a primirii si aprobarii certificarii sau re-certificarii. Puteti chiar sa purtati o conversatie live, prin intermediul camerei de Chat, in limba engleza, cu membrii echipei Lamaze, in cazul in care aveti intrebari in timpul procesului de inscriere.

Oportunitati de Crestere ca Educator: Seminarii pentru Educatorii Prenatali

Cautati sa va imbunatatiti metodele de predare si va doriti sfatul unui mentor? In timpul calatoriei catre certificarea ca educator prenatal aveti posibilitatea sa va inscrieti la seminarii destinate educatorilor prenatali.

Astfel, veti putea pune intrebari si puteti invata activ.

Educatia Continua va Ajuta sa Mentineti si sa Imbunatatiti Aptitudinile de Educator Prenatal

Indiferent daca sunteti educator prenatal cu experienta sau sunteti noua in domeniu, veti continua sa cresteti ca educator prenatal chiar si dupa ce ati promovat examenul de certificare ca LCCE. Deoarece vi se cere sa va reinoiti certificarea la fiecare 3 ani pentru a va mentine si imbunatati aptitudinile, Lamaze International si Lamaze Romania va ofera o gama de cursuri online care va incurajeaza sa explorati probleme actuale si sa va reimprospatati cunostintele cu privire la schimbarile aparute in educatia prenatala.

Pentru asistentele medicale, multe cursuri pot beneficia de puncte/credite EMC, fiind acreditate de catre OAMGMAMR

No Comments

    Leave a reply